• time : 13:31
  • Date : Tue Dec 10, 2024
  • item visited : 197
مسئول بخش فنی و تحقیقاتی معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور:
ارائه ۱۰۰ طرح تحقیقاتی در حوزه خاك و برنج
محمد محمدیان مسئول بخش فنی و تحقیقاتی معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور هم اطهار کرد: بیش از ۱۰۰ طرح تحقیقاتی متناسب با جنس خاک برای هر رقم در نظر گرفته شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از ایرنا محمد محمدیان افزود: کارهای تحقیقاتی خاک و تغذیه گیاه برنج با اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک با کشاورزان پیشرو و با همکاری کارشناسان موسسه تحقیقات برنج انجام شد و دستاوردهای خوبی برای کشاورزان همراه داشت.

وی با اشاره به برپایی دوره‌های آموزشی عمومی با هدف حاصلخیزی و اهمیت خاک برای کشاورزان و گسترش فرهنگ ترویجی بین کشاورزان برای حفظ خاک بیان کرد: استفاده بیش از حد برخی از کشاورزان از سموم شیمیایی اثرات سوء بر سلامت خاک و مصرف کنندگان دارد.

این مسئول ادامه داد: قبول داریم که متاسفانه مصرف کود برخی از کشاورزان در شالیزارها متناسب نیست وبیش از اندازه اعلام شده استفاده می‌شود.

محمدیان به این دسته کشاورزان توصیه کرد با توجه به عواقب استفاده خودسرانه و بدون توجه به نیاز واقعی شالیزار و رقم کشت شده، به توصیه کارشناسان توجه کنند چرا که مصرف بی اندازه باعث نتیجه سوء و کاهش عملکرد در واحد سطح است.

وی تصریح کرد: موثرترین اقدام از سوی کشاورز برای افزایش بهره وری و همچنین کمک به حفظ محیط زیست و سلامت استفاده از توصیه فنی ترویجی کارشناسان کشاورزی است.

مسئول بخش فنی و تحقیقاتی معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور بیان کرد: توانایی متعددی دربخش تولید و تامین محصولات غذایی کشور وجود دارد، اما کار کارشناسی لازمه بهره گیری از ظرفیت ها است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

 

 

6.1.15.0
V6.1.15.0