به گزارش روابط عمومی سازمان تات، معاون وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: سازمان تات بهعنوان بازوی علمی وزارت جهاد کشاورزی باید جایگاه خود را بهعنوان مرجع علمی تثبیت کند. این هدف با تقویت همکاریها، ارتقای اثربخشی، مستندسازی دستاوردها، و برنامهریزی دقیق برای آینده قابل دستیابی است.
وی با اشاره به جایگاه سازمان تات بهعنوان «مغز متفکر وزارت جهاد کشاورزی» گفت: مرجعیت علمی، تنها در سایه تحلیل دقیق و برنامهریزی مبتنی بر آیندهپژوهی محقق میشود. ما نیازمند تقویت اثربخشی فعالیتها و مستندسازی دستاوردهایمان هستیم. برای مثال، کاهش مصرف منابع و افزایش بهرهوری در حوزههایی چون زراعت، آب، و واکسنسازی، اگرچه تأثیر قابل توجهی داشته، اما این تأثیر باید با اعداد و ارقام شفافسازی و به سیاستگذاران و مردم ارائه شود.
رئیس سازمان تات ضمن تأکید بر افزایش طرحهای فناورانه گفت: رشد و توسعه شرکتهای دانشبنیان یکی از اولویتهای اصلی ماست. در سال آینده، باید حداقل ۱۰ قرارداد انتقال فناوری منعقد شود و هستهها و واحدهای فناور در مراکز رشد جذب و تقویت شوند. همکاری با این شرکتها، علاوه بر توسعه فناوری، به حل مشکلات کشور و افزایش بهرهوری کمک خواهد کرد.
گلمحمدی با اشاره به فرصتهای موجود در برخی موسسات و مراکز گفت: در برخی مراکز، نیروی انسانی میتواند با تعریف دقیقتری از وظایف خود، به بهبود عملکرد کمک کند. این چالش با بازتعریف ساختارها و وظایف، و همچنین الکترونیکی کردن فرآیندها به راحتی قابل رفع است. به عنوان مثال، سامانههای اداری و پژوهشی ما اکنون قادرند بسیاری از امور را با یک کلیک ساده انجام دهند، که این امر میتواند به بهینهسازی نیروی کار و افزایش کارایی در بخشهای مختلف منجر شود.
وی همچنین افزود: ساختارهای فیزیکی و تجهیزاتی برخی مراکز، از جمله موسسه پنبه، پتانسیل بالایی برای بازسازی و بهروزرسانی دارند. در این راستا، همکاری با نمایندگان مجلس و مقامات محلی میتواند به تأمین بودجه لازم کمک شایانی کند. به عنوان مثال، در بازدید از موسسه پنبه، هماهنگیهای خوبی با استاندار محترم و نمایندگان مجلس انجام شد تا از بودجه استانی برای تجهیز این موسسه بهرهبرداری شود.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید