• ساعت : ۱۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۸/۱۹ 
  • تعداد بازدید : 332
رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی خبر داد:
آغاز سفر دانش‌بنیان‌سازی 51 تیم و ایده پرداز تا مراحل تجاری
رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی با بیان این که رویداد ملی فناورانه کشاورزی دانش‌بنیان و بهره‌ور، نقطه عطف و آغازی برای رشد فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور خواهد بود، افزود: پس از شکل‌گیری سامانه جامع پارک ملی علم و فناوری کشاورزی، ۵۸۹ ایده در تمام سطوح، در استان‌ها ثبت شد و در این مرحله 51 تیم و ایده پرداز سفر دانش‌بنیان‌سازی خود را تا مراحل تجاری آغاز کرده، سپس در دهکده‌ها و مراکز رشد سراسر کشور مستقر خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ الهام ایمانیان در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی فناورانه «کشاورزی دانش‌بنیان و بهره‌ور بر مبنای حل چالش‌های راهبردی و مسئله‌محور»، گفت: در این رویداد سه روزه؛ با برگزاری کارگاه‌های آموزشی، ورکشاپ‌ها و برنامه‌های مهارت‌محور و هدایت و راهنمایی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، مسیر دانش‌بنیان‌سازی برای این شرکت‌ها هموار خواهد شد.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر امنیت غذایی به عنوان اولویت اصلی کشور، افزود: این رسالت، تنها به دست نخبگان، پژوهشگران و اندیشمندان جوان محقق خواهد شد.

رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی با بیان این که امروزه در تمام کشورهای پیشرفته دنیا، اقتصاد به سمت دانش‌بنیان‌سازی، بهره‌وری و فناورانه و نوآورانه بودن رفته است، افزود: در عصر حاضر؛ کشاورزی از حالت سنتی با یک نیروی کار، به یک اقتصاد دانش‌بنیان پیچیده و بسیار اثرگذار تبدیل شده است.

ایمانیان با بیان این نکته که بخش کشاورزی متفاوت با سایر زیست‌بوم‌های فناورانه است، افزود: محصولات فناورانه پارک‌های فناوری در حوزه شیمی، پتروشیمی یا پزشکی مخاطبین خاص خود را دارد ولی در زیست‌بوم وزارت جهادکشاورزی، این فناوری و نوآوری باید در کلیه فارم‌ها و مزارع کشاورزی گسترش پیدا کند.

وی با اشاره به جایگاه مرجعیت پارک علم و فناوری کشاورزی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، افزود: یکی از اهداف این رویداد این تسهیلگری برای این شرکت‌ها و جمع کردن شبکه فناوران کشاورزی کشور و این زیست بوم در کنار یکدیگر است.

این مقام مسوول با تاکید بر اهمیت گردش اقتصادی دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی ادامه داد: پارک ملی علم و فناوری کشاورزی، به دنبال آن است تا از طریق روستاهای توسعه هدف و مزارع نوآوری، مدل‌های نوآوری که می‌تواند کشاورزی سنتی ما را به یک کسب‌و‌کار نوآورانه و سودآور تبدیل کند، ارائه دهد.

وی با اشاره به این که در حال حاضر 13 دهکده فناورانه و نوآورانه تحت نظارت پارک ملی و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی مشغول فعالیت هستند، بیان کرد: برای رسیدن این تعداد به ۱۷ دهکده برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

افضلی، معاون امور اقتصادی استاندار البرز نیز در بخش دیگری از این رویداد، با اشاره به اهمیت موضوع امنیت غذایی بر استفاده از ظرفیت‌ مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی جهت ارائه راهکارهای فناورانه عملی برای حل مشکلات حوزه کشاورزی تاکید کرد.

گفتنی است؛ دومین رویداد ملی فناورانه «کشاورزی دانش‌بنیان و بهره‌ور بر مبنای حل چالش‌های راهبردی و مسئله‌محور»، با حضور غلامرضا گل‌محمدی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و جمعی از فناوران حوزه فناوری و کشاورزی، روز 16 آبان در پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد و در حاشیه این رویداد از سامانه جامع الکترونیکی مدیریت فرآیند‌های پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور و مجموعه کتابهای؛ مرجع مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناورانه کشاورزی، مرجع مراکز رشد و دهکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی، ️مجموعه قوانین، مقررات و مصوبه‌های پارک ملی علم و فناوری کشاورزی رونمایی شد.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

photo14730317473.png

photo14730317193_6386656739466573280.png

photo14730317403.png

photo14730112564 (1).png

6.1.15.0
V6.1.15.0