• ساعت : ۱۳:۲۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ 
  • تعداد بازدید : 216
حضور موسسه رازی در پنجمین نشست گروه كاری كنوانسیون سلاح‌های بیولوژیك
موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی به عنوان بزرگترین مرکز تحقیق و تولید فرآورده‌های بیولوژیک در ایران و منطقه، در پنجمین نشست گروه کاری کنوانسیون سلاح‌های بیولوژیک در ژنو حضوری فعالانه دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، رئیس اداره ارتباطات علمی و همکاری‌های بین‌المللی این موسسه با اشاره به برگزاری پنجمین جلسه کارگروه تقویت کنوانسیون تسلیحات بیولوژیک (BWC) در ژنو اظهار کرد: این جلسه از 12 تا 23 آذر ماه (۲ تا ۱۳ دسامبر ۲۰۲۴) در دفتر سازمان ملل در ژنو با هدف پیشبرد همکاری‌های بین‌المللی و بهبود اجرای کنوانسیون BWC در حال برگزاری است.

رایناک قادری با اشاره به این که هم‌اکنون کشورهای عضو در حال مواجهه با چشم‌انداز پیچیده‌تری از تهدیدهای بیولوژیکی هستند، افزود: در یک پیشرفت مهم، موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در ایران، که به دلیل مشارکت‌های مؤثر در تولید واکسن و بیوتکنولوژی شناخته شده است، فعالانه در این بحث‌ها مشارکت دارد.

وی خاطرنشان کرد: این موسسه مشتاق است تا تخصص و تجربه خود در زمینه توسعه واکسن و تحقیقات بیولوژیکی را به اشتراک بگذارد و نقش محوری در گفت‌وگوهای منتهی به تقویت استانداردهای جهانی ایمنی زیستی، ایفا کند.

رئیس اداره ارتباطات علمی و همکاری‌های بین‌المللی موسسه رازی با اشاره به این که دستور کار این جلسه شامل چندین موضوع کلیدی است، گفت: کمک، پاسخ و آمادگی در تاریخ ۲ دسامبر؛ اقدامات اعتمادساز و شفافیت در تاریخ 13 آذر (۳ دسامبر)؛ رعایت و تأیید در تاریخ‌های 14 ،15 و 21 آذر ماه (۴، ۵ و ۱۱ دسامبر)؛ ترتیبات سازمانی، نهادی و مالی در تاریخ 16 آذر (۶ دسامبر)؛ مکانیزم همکاری و کمک‌های بین‌المللی در تاریخ 19 آذر (۹ دسامبر)؛ مکانیزم بررسی علم و فناوری در تاریخ 20 آذرماه (۱۰ دسامبر)؛ و بررسی کلی تمامی موضوع‌ها طبق بندهای ۸، ۱۸ و ۱۹ در تاریخ‌های 22 و 23 آذر ماه (۱۲ و ۱۳ دسامبر) برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: از زمان تأسیس کنوانسیون BWC در سال ۱۹۷۵، پیشگیری از استفاده از تسلیحات بیولوژیک و سموم از تعهدات اصلی بوده و تحقیقات بیولوژیکی صلح‌آمیز برای بهداشت عمومی و ایمنی را ترویج می‌کند.

قادری خاطرنشان کرد: با توجه به ادامه تکامل تهدیدات بیولوژیکی، استمرار این جلسات برای تقویت همبستگی بین‌المللی و توسعه استراتژی‌های مؤثر برای کاهش این خطرات الزامی است.

وی گفت: انتظار می‌رود کارشناسان و نمایندگان کشورهای عضو با شرکت در گفت‌وگوهای سازنده‌ و تقویت چارچوب کنوانسیون BWC ، پاسخ جهانی هماهنگی به تهدیدها و حوادث بیولوژیکی احتمالی ارائه دهند.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

6.1.15.0
V6.1.15.0