به گزارش روابط عمومی سازمان تات، میررحیمی رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) در مراسم افتتاحیه این رویداد، با اشاره به هدررفت سالانه بیش از ۳۵ درصد از محصولات کشاورزی و غذایی کشور معادل ۱۴ میلیارد دلار، این موضوع را «تهدیدی جدی برای امنیت غذایی و محیط زیست» خواند و تأکید کرد: کاهش ضایعات، ارزانترین و مؤثرترین راهکار برای مقابله با چالشهای غذایی و حفظ منابع مهم و کلیدی مانند آب و خاک است.
وی افزود: تمرکز این رویداد بر دو محور اساسی نان و سبزیجات است که بیشترین سهم ضایعات و مصرف در سبد غذایی ایرانیان را دارند.
رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) با بیان اینکه این رویداد با هدف شناسایی ایدهها و فناوریهای نوین در حوزههای تولید، برداشت، حمل و نقل، نگهداری، بستهبندی و بازیافت ضایعات طراحی شده است، گفت: استفاده از هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، زیستفناوری و متاورس و واقعیت مجازی در آموزش از جمله محورهای کلیدی رویداد خواهد بود.
میررحیمی همچنین اظهار داشت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، این پنجمین رویدادی است که مرکز امام با همکاری شرکتهای دانشبنیان و فناور برگزار میکند. وی افزود: برگزاری چنین رویدادهایی گامهای کوچکی در مسیر دانشبنیانی شدن بخش کشاورزی است که میتواند به تحولی مؤثر در این حوزه منجر شود.
رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) هدف از برگزاری این رویدادها را معرفی افراد خلاق، نوآور و ایدهپرداز به بخش کشاورزی، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و سرمایهگذاران عنوان کرد و گفت: این اقدامات به تجاریسازی ایدهها و طرحهای منتخب و تولید ثروت در بخش کشاورزی کمک میکند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: دبیرخانه و کمیته برنامهریزی این رویداد از تیرماه سال جاری فعالیت خود را آغاز کرده و در این راستا، شش کارگاه آموزشی، سه جلسه چالش معکوس، چهار نشست تخصصی، دو دوره آموزشی تحت عنوان پیشرویداد و ۱۰ جلسه کمیته برنامهریزی برگزار شده است.
بر اساس گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، حدود ۲۰۰ طرح و ایده شامل ۶۲ ایده، ۱۰۰ طرح کارآفرینی و فناورانه و ۳۵ ایده و طرح دانشآموزی به دبیرخانه این رویداد ارسال شده است. طرحها و ایدههای منتخب در این رویداد مورد بررسی و داوری قرار خواهند گرفت.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید