به گزارش روابط عمومی سازمان تات، فرازمند گفت: در این نشست، تاریخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ به عنوان زمان برگزاری رویداد ملی در مرکز همایشها و نمایشگاه بینالمللی نیاوران ساری (استان مازندران) تعیین شد.
وی افزود: در این جلسه، هفت محور اصلی برای ارائه سخنرانیها و انتقال تجربیات افراد شاخص و کلیدی تعیین شد که شامل موضوعات پایش هوشمند عرصههای کشاورزی و منابع طبیعی؛ مدیریت هوشمند منابع آب، خاک و پوشش گیاهی در مخاطرات محیطی؛
کاربرد اینترنت اشیاء، بینایی ماشین، یادگیری ماشین و رایانش ابری در کشاورزی هوشمند؛ استفاده از رباتها و پهپادها در کشاورزی هوشمند؛ مدیریت هوشمند در دام، طیور و آبزیان؛ مدیریت هوشمند بازار، زنجیره تامین و سرمایهگذاری و مدیریت هوشمند محیطهای کنترل شده در کشاورزی و منابع طبیعی است.
فرازمند در ادامه با اشاره به اهمیت هوشمندسازی کشاورزی اظهار داشت: با توجه به برنامههای تحقیقاتی، آموزشی و ترویجی ستاد هوشمندسازی کشاورزی در سازمان تات، از همکاران هیأت علمی و غیرهیأت علمی درخواست میشود ایدههای فناورانه و خلاصه طرحها یا پروژههای تحقیقاتی خود در زمینه هوشمندسازی کشاورزی در بخشهای زراعت، باغبانی، گلخانه، دام و طیور، شیلات و آبزیان، جنگل و مرتع و هوشمندسازی آبیاری را حداکثر تا بیستم اردیبهشت ماه سال جاری به این ستاد ارسال کنند.
وی تصریح کرد: همچنین شرکتهای دانشبنیان فعال در زمینه هوشمندسازی کشاورزی میتوانند توانمندیهای سختافزاری، نرمافزاری و پلتفرمهای هوشمند موجود خود را در قالب نامهای به ستاد اعلام نمایند تا پس از بررسی و تایید، در اجرای طرحها و پروژههای پایلوت مورد استفاده قرار گیرد.
دبیر ستاد رویداد ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی در کشاورزی و منابع طبیعی خاطرنشان کرد: طرحها و پروژههای ارسالی توسط اعضای کمیته فنی ستاد بررسی شده و طرحهای برگزیده از حمایت سازمان تات برخوردار خواهند شد.



