• ساعت : ۱۲:۰۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۹/۲۱ 
  • تعداد بازدید : 265
همگام با سومین سفر استانی معاون وزیر و رئیس سازمان تات به خراسان رضوی؛
بازدید از دستاوردهای پژوهشی و طرح‌های فناورانه دانش‌بنیان
غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، در سومین سفر استانی خود به مشهد مقدس ضمن شرکت در برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری، از دستاوردهای پژوهشی و طرح‌های دانش‌بنیان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ مسعود نجفی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، در این نشست گزارشی از عملکرد پژوهشی مرکز در سال ۱۴۰۳ ارائه کرد و گفت: زعفران به‌عنوان طرح محوری این مرکز با بیش از ۱۶ دستاورد پژوهشی توانسته جایگاه این محصول استراتژیک را در حوزه کشاورزی ارتقا دهد.

وی افزود: کشاورزی کم‌نهاده که به همت این مرکز طراحی شده، هم‌اکنون در ۱۴۳ هزار هکتار از مزارع گندم کشور اجرایی شده و نتایج موفقیت‌آمیزی به همراه داشته است.

نجفی گفت: نان و آرد کامل به‌عنوان یک طرح ملی، دستاوردهای بزرگی در بهبود کیفیت مواد غذایی کشور به ثبت رسانده است.

در ادامه این سفر، گل‌محمدی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان فعال در حوزه تولید اسنک‌های غلات و محصولات لبنی بازدید کرد؛ همچنین، بازدید از امکانات آزمایشگاهی بخش تحقیقات گیاهپزشکی و تجهیزات فنی مرکز از دیگر برنامه‌های وی بود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در این بازدیدها بر اهمیت حمایت از طرح‌های پژوهشی، تقویت همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی تأکید کرد.

همچنین معاون وزیر و رییس سازمان تات از پژوهشگران برتر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خراسان رضوی تجلیل کرد.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

photo15506597379.jpg

photo15510218049.jpg

photo15510218632.jpg

photo15510218757.jpg

 

photo15510374482.jpg

photo15510627797.jpg

photo15510627889.jpg

photo15511817286.jpg

photo15513881164.jpg

photo15513881435.jpg

photo15513780567.jpg

photo15513782001.jpg

 

6.1.15.0
V6.1.15.0